Oamenii au ramas muti de uimire in fata efectelor, unice in Europa.

O clipa de intuneric, urmata de o explozie de culoare, muzica buna si jocuri inedite de apa. Asa a debutat editia din acest an a Simfoniei Apei, un adevarat spectacol multicolor. Acest cuplu traieste de cativa ani in Danemarca, dar s-a intors in tara pentru sarbatorile pascale. In ultima lor zi de vacanta au vrut sa fie prezenti la ineditul eveniment.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Detalii dureroase în cazul morții fetiței de 3 ani din Iași, care a fost răpusă de E coli

Cei mai multi au fost fascinati de intregul spectacol asa ca au vrut sa imortalizeze fiecare moment.

Pana in octombrie, jocul de apa si lumini se va desfasura in fiecare saptamana, de vineri pana duminica, de la ora 21.00.

Timp de 45 de minute, spectacolul va trece prin patru tematici diferite, fiecare cu un mix muzical si o paleta cromatica specifica. Pe langa personalitati sportive, pioneri ai inovatiei, genii ale culturii si literaturii si Bucurestiul- capitala europeana- isi vor avea locul sau in show.

Fantanile din centrul capitalei se intind pe o suprafata de aproximativ un kilometru si jumatate si sunt primele din Europa care au aceasta tehnologie de ultima generatie.

Modernizarea lor a costat aproximativ noua milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si