Tânăra nu a bănuit nicio secundă că ea este însărcinată pentru că pe toată perioada sarcinii a avut un ciclu menstrual normal. Sophia Grace Johnson a venit pe lume în data de 10 mai 2019, fără ca mama ei, Stacey Porter, să bănuiască ceva.

Iubitul acesteia a povestit tot ce s-a întâmplat. "Dormeam cu telefonul pe silențios, fără să știu ce se întâmplă în baie. E încă totul în ceață, dar cred că am fost trezit de țipete sau plânsete", a povestit el, pentru Daily Record.

"Nu înțelegeam nimic din ce se întâmplă, eram dezorientat. Paramedicii mi-au spus să îmi pregătesc bagajele dar dintr-un oarecare motiv căutam hainele în frigider", a spus bărbatul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tânăra care a devenit mămică fără pe nepregătite spune că pe toată perioada sarcinii nu a avut simptome specifice.

"Totul s-a întâmplat atât de rapid. Într-un minut eram în toaletă, cu dureri de stomac, iar în clipa următoare dădeam naștere pe podea. Nu am știut că sunt însărcinată până când nu i-am văzut capul ieșind. A fost o naștere rapidă și David s-a trezit la doar câteva minute după.

Oamenii m-au întrebat ce emoții am avut la momentul respectiv dar era totul în ceață, abia după am realizat că mi s-a schimbat viața", a povestit Stacey.

"Am avut puține arsuri la stomac când am fost plecată (n.r. în vacanță), dar am crezut că este de la mâncarea picantă", a mai spus ea.

"Ne-am adaptat, trebuie să o faci. Dar suntem norocoși că familia și prietenii ne-au fost alături încă de la naștere.

Nu eram deloc pregătiți pentru asta dar învățăm pe măsură ce trec zilele", a mărturisit David.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si