Este fiica omului de afaceri constantean care a murit in accidentul aviatic din Buzau. Astazi, Liviu Bucãþicã a fost condus pe ultimul drum, de sotie, copii si de sora lui. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii cu impact emotional.

Nici moartea nu poate ucide iubirea ce leaga copiii de parinti! Pe masina care avea sa-l duca pe afaceristul Liuviu Bucatica pe drumul fara intoarcere, fetita lui in varsta de 9 anisori a scris acest mesaj: "TATI, TE IUBESC!"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Liviu Bucatica a murit in urma urma cu 4 zile, in accidentul aviatic, produs in apropiere de localitatea buzoiana Nehoiu. A urcat in avionul pilotat de dezvoltatorul imobiliar Mihai Covaciu, iar clujeanul aflat la mansa ar fi decis sa decoleze, desi conditiile meteo total erau nefavorabile.

Citeste si: VIDEO| Un băiețel de 12 ani din Dâmbovița este sclavul propriului tată

Copiii, fosta sotie, sora si tot prietenii lui Liviu Bucatica au venit ca sa-si ia ramas bun de la el.

Avionul s-a prabusit intr-o zona muntoasa aflata la 15 kilometri de Nehoiu. Liviu Bucatica nu avea in plan sa ajunga la Constanta, ci doar a decis sa-si insoteasca amicul milionar la mare, unde acesta din urma ar fi cumparat o casa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si