Una dintre noutatile acestui an este bona digitala.

Alice Mitu, expozant: Este un sistem de monitorizare audio si video pentru bebelusi, care ne pemrite in orice moment sa stim ce se intampla cu cel mic! Senzor de miscare, senzor de somn, ne indica daca starea bebelusului in timpul somnului este ok. Si un lucru foarte dragut pentru parinti- un senzor de expresie faciala care in momentul in care detecteaza primul zambet al copilului, face o poza si ne ramane o amintire peste ani!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru aproape 1.300 de lei, un parinte poate dormi linistit datoita acestui dispozitiv care il alerteaza pe telefon sau tableta, fie si la distanta daca cel mic are un somn agitat sau daca este treaz. Mai mult, are o functie si luminoasa, prin care ilustreaza pe tavan diverse imagini din sistemul solar, astfel stimulandu-se acuitatea vizuala a bebelusului.

Un alt element important in cresterea copilului este scaunul de masina, testat la fel ca autoturismele, pentru accidente frontale, laterale, cu spatele sau la rostogoliri. Foarte important este ca bancheta din spate sa aiba unghi de 90 de grade, astfel incat sa faca un contact fix cu scaunul bebelusului.

Parintii par incantati si dispusi sa nu se uite la sumele cheltuite atunci cand vine vorba despre confortul copilului.

Baby Boom Expo a reunit 130 de standuri cu produse pentru copii de la 0 la 5 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si