"Ai plecat dintre noi tatal meu scump si drag,te -am iubit,te iubesc,si te voi iubi mereu pana in ultima clipa,te rog sa ma ierti daca ti -am gresit vreodata,te rog sa ma ierti ca nu am fost mereu aproape,ai zis odata ca doua sabii nu au loc intr-o teaca,era vorba ta,ai fost si ramai cel mai puternic si curajos om care a existat vreodata ,am fost si sunt mandru ca sunt fiul tau,nu a fost si nu va mai fi unul ca tine,iti multumesc ca m-ai indrumat spre sport si intodeauna mi -ai spus sa fiu bun si

corect,iti multumesc ca mi -ai dat carti sa citesc sa fiu un om educat si cult,mie foarte dor de tine,odata cu tine a murit o parte dim mine,nimic nu va mai fi la fel,a ramas un gol mare in sufletul meu!Odihneste-te in pace suflet nobil si curat!Te iubesc❤️🙏", a fost anunțul făcut de Sandu Lungu, în ziua în care părintele lui s-a stins.

Citeste si: Alianța USR-PLUS va anunța azi că va avea un candidat unic pentru Primăria Capitalei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Liviu Dragnea află astăzi sentința definitivă! Zi decisivă în dosarul angajărilor fictive

Citeste si: Tânar bătut măr cu o seară înaintea nunții. ”Mi-am pierdut ochii, mi-am ruinat nunta. Cariera mea a dispărut”

 

Ulterior, dezamăgit de modul în care a fost tratat în spitalul în care era internat, Sandu Lungu a mai publicat un mesaj cutremurător.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si