Cel care umileste, fara scrupule, un pacient ar fi un medic. Salopeta rosie il tradeaza: numai membrii SMURD o poarta, dupa cum a recunoscut, aseara, si Raed Arafat, insa cine e cadrul medical nimeni nu stie.

Ce stiu, deocamdata, autoritatile e ca membrul echipajului se intoarcea de la o interventie cu un pacient pe targa: barbatul e intubat, iar cel care ii sta alaturi, se amuza pe seama lui: cu o detasare nefireasca chiar si pentru un cadru medical, loveste bolnavul cu un baton de parizer si profita in continuare de starea lui,

jignindu-l.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Scena pare sa fi fost filmata chiar de presupusul medic.

Cum au ajuns imaginile pe internet e inca neclar. Cel care le-a postat sustine ca n-au fost filmate in Orsova, localitatea unde a stat pana sa emigreze in Olanda, si ca le-a gasit printr-o imprejurare ciudata: 1Am primit invitatie pentru a descarca o aplicatie. Printre multe altele, am gasit si acest filmulet. Am fost oripilat de atitudinea individului si de aceea am postat.

Aplicatia respectiva este putin cunoscuta”.

Deocamdata, ancheta menita sa ne ofere raspunsuri se desfasoara anevoios desi in fruntea tarii revolta e mare. Insasi Carmen Dan, ministrul de Interne, a distribuit imaginile, iar Asociatia Pacientilor cere pedepsirea celui care si-a batut joc de bolnav. Gasirea lui depinde de cei care-l recunosc.

Daca va fi identificat, cadrul medical risca sa fie sanctionat. Tototdata, pacientul il poate da in judecata pe cel care l-a umilit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si