In timp ce familia, prietenii si pacientii il plang, ministrul Sanatatii anunta o ancheta care vizeaza centrele de permanenta din Romania.

Doctorul Stefan Quai a fost iubit nu doar de familie si colegi, ci si de pacienti. Mesajele de la colegi au umplut pagina lui de socializare. O alta colega a dezvaluit pensia pe care o primea acest medic dupa 35 de ani de munca: 1280 lei. Acesta a fost si motivul pentru care doctorul nu a putut renunta de tot la meserie si a acceptat sa faca o garda pe saptamana la un centru de permanenta.

Pe langa mesajele primite de la colegi, pagina de socializare a doctorului s-a umplut si de gandurile pacientilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicul avea 66 de ani si iesise la pensie in 2017. Dupa o viata intreaga dedicata bolnavilor, doctorul primea o pensie mizera, de nici 1280 de lei. Ca sa isi mai rotunjeasca veniturile, facea naveta de la tara, unde se retrasese in urma cu cativa ani. Zona in care locuia este acum in plina dezvoltare. Putinii oameni care l-au cunoscut au si ei numai cuvinte frumoase.

Doctorul va fi condus maine pe ultimul drum.

Rezultatele autopsiei vor stabili daca medicul a murit de infarct, cum cred colegii lui. Intre timp, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea anunta o ancheta care vizeaza centrele de permanenta din Romania.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si