Un barbat in varsta de 50 de ani s-a inecat in apele involburate ale marii. Medicii au inceput imediat manevrele de resuscitare pentru a-i salva viata.

O baie in mare l-a adus la un pas de moarte pe un barbat din Capitala, care se afla in statiunea Mamaia Nord.
Victima s-au aventurat in apa marii chiar daca salvamarii arborasera steagul galben, semn ca sunt valuri si curenti puternici, iar scaldatul este permis doar inotatorilor experimentati.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un militar de la o unitate din Constanta a fost cel care si-a dat seama ca barbatul din apa se afla in mare pericol.
Ajutat de inca un turist a intrat in mare si l-au scos la mal. Victima era inconstienta si se afla in stop cardio-respirator. Medicii constanteni au intervenit imediat si l-au resuscitat pe barbat timp de 15 minute.
La fata locului a intervenit si elicopterul SMURD, care a aterizat pe plaja.

Barbatul a fost transferat la Spitalul de Urgenta Constanta. Acolo a reintrat in stop respirator, astfel ca s-au reluat manevrele de resuscitare, spun repezentantii Serviciului de Ambulanta Constanta. Acum, victima se afla la terapie intensiva. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si