Fosta realizatoare tv a descoperit că are cancer la sân în 2007, iar de atunci boala a recidivat de 5 ori. Ultima oară s-a întâmplat acum 2 ani, când Dana Deac a mers în Turcia pentru tratament și a ținut un jurnal pe blogul ei și a ținut un jurnal al acelor zile.

”În Turcia, la Memorial Hospital, am ajuns anul treut (în 2017 n.r.)

pentru cî în România, când mi-a fost depsitat cancerul tiroidian, secția de la Parhon era închisă din iulie până în septembrie. Fără alte explicații.

A trebuit să fac operația repede, nu puteam aștepta până pe 14 septembrie fiindcă era prea mult și prea periculos pentru mine și așa a apărut șansa mea, să ajung în Turcia”, spunea Dana Deac în urmă cu un an.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dana Deac a trecut printr-o alta experienta traumatizanta ”Am facut asta intr-o stare de transa”

Citeste si: Dana Deac se lupta pentru a cincea oara cu cancerul! “In august aflu daca am rezolvat ultimul cancer” Povestea impresionanta a jurnalistei

Citeste si: Cum arata Dana Deac dupa ce a stat izolata intr-un buncar! Jurnalista, bolnava de cancer, a fost iradiata

Dana Deac: ”Nu am vrut să renunț”

”În momentul în care vezi moartea cu ochii de atâtea ori, nu ai nici o posibilitate de a alege singur. Asta o înțeleg cei care au fost sau sunt în situația mea. Nu ai cum singur. Eu nu am văzut pe nimeni să se ridice singur, fără ajutor.(...) A patra oară când am făcut cancer a fost mai grav decât primele dăți. Aveam celule de cancer în limfă și în sânge, iar asta a fost o veste foarte dură. Și nu găseam soluții dar nici nu am vrut să renunț. Unii aleg să renunțe, eu am refuzat”, a povestit Dana Deac.

În prezent, Dana Deac a renuțat la televiziune și lucrează pentru o fundație înființată de o companie de telecomunicații. În paralel, ea reprezintă interesele pacienților din oncologie și încearcă să aprobe prin intermediul Parlamentului European un set de standarde comune și reglementări care să șteargă discrepanțele în tratamentele oncologice și inegalității în medicina oncologică în statele din cadrul UE.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si