Concurentii care au fost supusi testului iubirii, in cele cateva luni de cand se afla in Casa “Puterea Dragostei”, se lupta pentru marele premiu pus in joc, dar si pentru a-si gasi sufletul pereche.

Citeste si: Cine decide dacă Sorina va putea părăsi teritoriul României. Anunțul a fost făcut azi

Pregatirile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei” sunt in desfasurare, dupa castingul care a avut loc saptamana trecuta, in Bucuresti, Clujul fiind cel de-al doilea oras in care va ajunge caravana emisiunii, saptamana aceasta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Drum județean, surpat după viitură. Mii de oameni sunt afectați

“Am fost foarte fericita cand am vazut ca au fost foarte multi doritori care s-au prezentat la castingul din Bucuresti, pentru a avea o sansa de a participa in acest show extraordinar si de a-si gasi dragostea. Sper ca si la Cluj sa vina foarte multe persoane care isi doresc sa isi gaseasca sufletul pereche, sa se indragosteasca.

Este o experienta minunata pentru cei care vin in emisiune, sa traiasca aici, in Casa <Puterea Dragostei>, in Turcia; cine nu si-ar dori o astfel de experienta?! ”, spune Andreea Mantea.

Citeste si: Ea este una dintre elevele de 10 de la Evaluare Națională 2019! La ce liceu vrea să studieze acum Karina

Citeste si: S-a decis! Violeta Alexandru a fost aleasă la șefia PNL. Care a fost reacția lui Rareș Bogdan

Cei care vor sa se inscrie in show-ul matrimonial “Puterea Dragostei” sunt invitati la castingul de la Cluj, pe 27 si 28 iunie, la Grand Hotel Italia (strada Vasile Conta, numarul 2), in intervalul orar 12:00 – 18:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si