Tanarul trebuia sa implineasca 19 ani peste cateva zile. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-o padurice din spatele unei benzinarii in Oradea.

Era de fel din localitatea bihoreana Alparea si abia incheiase liceul.

Citeste si: Mama lui Mircea Badea, atac la Ion Caramitru: ”Merită să te pozezi cu paiața oxigenată!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Omul de încredere al lui Gigi Becali ridică 12 blocuri pe malul unui lac! Vezi cum arată proiectul imobiliar al lui Teia Sponte!

Citeste si: Şoferul maşinii cu numere anti PSD e dezamăgit de politicienii pe care i-a susţinut: "Vă băteaţi cu pumnii în piept că o să încercaţi să schimbaţi Guvernul"

O dovedesc si notele din carnet si media din clasa a 12-a. Terminase liceul cu premiul trei si tocmai sustinuse examenul de bacalaureat la Oradea.

Tanarul provenea dintr-o familie numeroasa cu 10 frati. Rudele, plecate la munca in Belgia, au aflat vestea cu stupoare si sunt acum pe drum inapoi spre casa.

"Aceasta tragedie a venit ca un soc pentru toata familia. e un lucru la care nu ne-am fi asteptat deloc", a declarat fratele victimei.

Baiatul mai avea doar câteva zile pâna sa împlineasca 19 ani. Nimeni nu isi poate explica gestul sau. Nu a lasat niciun bilet de adio si nu mai luase legatura cu familia de joi. Politia a deschis o ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si