Bărbatul ar fi avut o infecție pe care medicul oftalmolog i-a depistat-o. Era vorba de Acanthamoeba keratitis, o infecție produsă de un mic organism din apă care i-a pătruns fotbalistului în ochi, în timp ce avea lentilele de contact puse. Tragica întâmplare a avut loc în ianuarie 2018.

Lui Nick i s-au făcut până acum două intervenții chirurgicale la ochi prin care i-a fost curățată infecția, iar acum așteaptă cu nerăbdare ca medicii să-i poată face un transplant de cornee.

Citeste si: Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort. Pe trupul său erau 100 de mușcături de câine

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Humphrey a declarat: „Purtam lentile pentru ca nu mi-a placut cum aratam cu ochelari si aproape ca m-a costat ochiul drept. Dacă as fi știut cat de periculos este sa porti lentile de contact in timp ce faci dus, nu le-as fi purtat niciodata. Dupa ce am fost infectat, am trecut de a a ma duce zilnic la sala de gimnastica si de a juca fotbal de trei ori pe saptamana, la a fi inchis in casa pentru sase luni si pana la a pierde dorinta de a mai trai”, potrivit Daily Mail.

Conform organizațiilor cde sănătate, AK-ul avertizează că lentilele de contact sunt foarte periculoase atunci când vine vorba de curățarea sau contaminarea lor cu apă de la robinet, din piscină  sau cu apă fierbinte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si