Dincolo de instante si avocati, micuta smulsa din casa asistentilor maternali de o procuroare prea zeloasa pare ca si-a revenit si ca incearca sa se adapteze noii vieti.

Citeste si: VIDEO| Minori din Vaslui sechestrați într-o dubă și bătuți cu bestialitate

Citeste si: Momente de groază pentru turiști. Hotel de patru stele distus în totalitat într-un incendiu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Disperati ca o pierd pe fetita pe care au ingrijit-o de mica, cei din familia Saramat au depus o alta cerere de anulare a adoptiei, desi mai exista una, pe rolul altei instante.

Dar, dupa ziua de azi, Sorina poate parasi tara, iar dosarele care au mai ramas pe rol vor fi judecate in lipsa ei.
Razboiul dintre cele doua familii este insa mai aprig ca niciodata, mai ales ca parintii adoptivi se gandesc sa plece cu Sorina, fara ca fata de 8 ani sa-si ia la revedere de la asistentii sociali care au crescut-o.
Sorina, insa, cu greu va mai putea fi fericita, dupa abuzul la care a fost supusa acum o luna, cand a inceput scandalul care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga.

Atunci, cu totii priveam impietriti cum o procuroare, inconjurata de mascati, smulgea din casa o copila de doar 8 ani din casa in care crescuse.

Citeste si: Leo de la Strehaia, audiat în dosarul în care fiul său este cercetat pentru înşelăciune cu aparate de aer condiţionat

Citeste si: Bilanţul atacului armat în care a fost ucis viceconsulul turc la Erbil creşte la trei morţi

Micuta a fost tarata atunci la propriu afara din locuinta sotilor Saramat, cei care o crescusera de mica. Interventia brutala s-a lasat cu doua dosare penale, unul pe numele procuroarei de caz, Maria Piturca si altul pe numele asistentei de la protectia copilului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si