La 40 de minute de la decolarea de pe aeroportul din Cluj, comandantul de zbor a anuntat pasagerii ca intoarce aeronava de teama ca nu va reusi sa o treaca cu bine prin furtuna. Asupra intamplarii planeaza insa suspiciunea ca la mijloc ar fi fost vorba de fapt de o defectiune.

Nelinistea s-a instalat dinainte ca avionul s-ajunga in aer. Plin ochi de pasageri, aparatul de zbor ar fi trebuit sa se ridice la ora 7 si 30 de minute insa pilotul a amanat decolarea: zborul nu e sigur pe furtuna, ar fi

anuntat comandatul in boxele aeronavei. Dupa ore-n sir, avionul s-a ridicat, in sfarsit, cu destinatia Constanta.

Citeste si: Gabriela Firea, după şedinţa CEx: Cu siguranţă voi candida la Primăria Capitalei

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu doar 15 minute inainte sa inceapa procedurile de aterizare, comandantul a decis sa intoarca aeronava. Ingrijorati, pasagerii s-au gandit la ce e mai rau inclusiv ca motoarele ar putea ceda in timpul furtunii. Dupa un zbor tensionat, au aterizat in siguranta, inapoi la Cluj.

Convingerea pasagerilor, ca aeronava n-ar fi fost indeajuns de pregatita sa infrunte furtuna, pare intarita si de reprezentantii Aeroportului Mihail Kogalniceanu.

Furtuna a fost, spun acestia, insa singurul zborur pe care l-a ingreunat a fost cel operat de compania aeriena in cauza.

Revoltati, pasagerii s-au intrebat cine le va plati vacantele la mare, planificate cu luni inainte. In speranta ca vor primi un raspuns de la compania aeriana, au indurat alte ore de asteptare, in aeroport.

Compania aeriana a pus incidentul pe seama conditiilor nefavorabile. In acelasi comunicat, isi cere scuze pasagerilor pentru neplaceri.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si