Imaginile ar fi chiar din ziua in care a disparut Alexandra si il suprind pe principalul suspect, in drum spre casa, imediat dupa ce a trecut de acel dig. Daca silueta soferului se distinge clar, pasagerul de pe bancheta din spate este imposibil de observat: masina argintie, cea pe care Gheorghe Dinca o folosea adesea "la ocazie", are geamuri fumurii. Ora afisata de camera ar putea fi totusi un indiciu clar.

Alexandra a urcat in masina de ocazie imediat ce a iesit din curtea casei, adica putin dupa ora 9 dimineata. La 20 de minute trecute de fix, Gheorghe Dinca era surprins pe drumul care duce din Dobrosloveni la Caracal. Unde era copila in acel moment? Clar nu se afla pe scaunul din dreapta.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Anchetatorii au găsit sânge în casa lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Putin mai tarziu, Gheorghe Dinca intra pe poarta din spatele casei, dupa cum au declarat si martorii. Nimeni nu il mai vede iesind pana a doua zi cand il surprind alte camere de supraveghere.Traseul

aparent haotic al suspectului, parcurs la o zi dupa ce ar fi rapit-o pe Alexandra, ar fi de fapt gandit la milimetru: la ora 8:40, Gheorghe Dinca parcheaza in raza camerelor de supraveghere, pe o strada din Caracal si la ora 10:01 este surprins cum urca intr-un taxi. Unde se afla in acest interval de timp nimeni nu stie deocamdata, cert e ca la ora 12:13 se urca in autoturismul proprietate personala.
Pana ca Gheorghe Dinca sa ajunga acasa, fata apuca sa ii spuna dispecerului de la 112 ca agresorul ei s-a intors.

Citeste si: Ce se află în telefonul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu, declarație bombă

Orele de pe camere i-ar putea oferi un posibil alibi pentru crima, desi exista probabilitatea ca afisajul sa nu functioneze corect. Supozitia potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi doar un pion pe tabla de sah a unei grupari mafiote este luata in considerare si de tatal Alexandrei.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei: “Dincă nu e nebun de serviciu, face parte dintr-un angrenaj care include oameni politici!”

Dupa declaratia oferita Stirilor Kanal D in urma cu doua zile, barbatul a revenit cu un mesaj pentru posibilii complici ai rapitorului: "Vreau sa le spun celor care stiu despre ea... sa o aduca... nu mai intereseaza dupa... doar sa o aduca acasa”. 

Cat despre vinovatul inca nedovedit suficient, tatal Alexandrei il considera un individ dubios.

Deocamdata, anchetatorii nu vorbesc despre complici, desi exista informatii neconfirmate inca, potrivit carora in ancheta de la Caracal a fost cerut sprijinul FBI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si