Marcel Toader a murit la vârsta de doar 56 de ani, după ce a suferit un infarct. În ciuda medicilor de la SMURD care au efectuat manevre de resuscitare timp de mai bine de 56 de minute, afaceristul nu a putut fi readus la viață și a fost pronunțat decesul.

În urma lui Marcel Toader a rămas mama lui, în vârstă de 80 de ani, fiul lui, care este încă la facultate, și zeci de prieteni și apropiați cărora nu le vine să creadă că nu-și vor mai petrece timp alături de el.

Citeste si: VIDEO| Marcel Toader abandonat de vedete pe ultimul drum! Ce apel făcuse fiul lui, Maximilian

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: EXCLUSIV Diana Bișinicu, distrusă de durere la cimitir! Artista a venit să îi aducă un omagiu nașului ei, Marcel Toader: "Credeam că nu este adevărat"

Sicriul cu Marcel Toader a plecat spre Constanța

Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al afaceristului Marcel Toader a plecat, în urmă cu puțin timp, spre Constanța, relatează Spynews.  Mâine, 7 august, el va fi înmormântat în satul Cumpăna.

Tot acolo se află și tatăl său, Corneliu, decedat în 2006.

sursa foto: Spynews

Primele declaratii făcute de fiul lui Marcel Toader!

Distrus de durere, fiul lui Marcel Toader a rupt tăcerea, prima oară după moartea tatălui său. În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Maximilian Toader, fiul regretatului Marcel, ne-a făcut o serie de dezvăluiri.

"Tata mi-a spus sa nu las niciodată capul jos.

Sa fiu tare, indiferent de ce s-ar întâmpla. Asa voi fi, în amintirea lui. Ceea ce m-a învățat tata nu poate fi rezumat. Dar mi-a spus sa nu mint niciodată, sa am coloana vertebrala și sa tratez oamenii cât de bine pot eu, asa cum as vrea sa fiu tratat și eu. Și întotdeauna sa spun lucrurilor pe nume...", a declarat Maximilian Toader pentru WOWbiz.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si