Eduard Huidan a fost unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din Braşov. Bărbatul s-ar fi confruntat cu probleme mari de sănătate, iat acest lucru l-a făcut să recurgă la gestul cumplit.

Citeste si: Cazul „Caracal”. Cât de influente sunt clanurile de interlopi? Legăturile cu polițiștii și procurorii

Citeste si: Unul dintre martorii audiați în cazul crimelor din Caracal și-a schimbat total declarațiile

"Rămas bun, domnule Eduard Huidan! Nu pot să cred! Vă voi purta în amintire ca pe un mare iubitor de Teatru! Dumnezeu să vă odihnească! Sincere condoleanțe familiei!, Am aflat cu durere că prietenul nostru, ziaristul braşovean Eduard Huidan, ne-a părăsit pentru totdeauna. Acum e sus, cu Îngerii. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", sunt câteva dintre mesajele transmise de oamenii care l-au cunoscut pe regretatul jurnalist.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Proiectul pentru introducerea vinietei pentru Bucureşti şi Ilfov a fost pus în dezbatere publică

Citeste si: VIDEO| Mărturii terifiante din spitalele de psihiatrie. Fost infirmier: „Pacienții s-au și omorât unul pe altul”

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si