Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteorologică pentru 21, 22 si 23 august, când disconfortul termic va fi ridicat, îndeosebi în zonele de câmpie, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii extinse pragul critic de 80 de unităţi.

Citeste si: Cea mai înaltă temperatura din România 44,5 grade Celsius. Unde s-a înregistrat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pe parcursul zilei de miercuri (21 august), local în vestul, nord-vestul, sudul şi sud-estul ţării, iar joi (22 august) şi vineri (23 august), cu precădere în sud se vor înregistra temperaturi maxime care vor atinge frecvent 35 de grade, iar izolat în jurul a 37 de grade, în special în Lunca Dunării", arată meteorologii.

Citeste si: Prognoza meteo pe două săptămâni. Țineți cont de aceste informații când vă programați concediul!

Ei spun că vremea se va menţine călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat şi pe parcursul zilelor de sâmbătă (24 august) şi duminică (25 august).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si