În seara de 12 septembrie, Poliția Capitalei a fost alertată de Asociația Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o tânără de 17 ani, care le-a spus că vrea să se sinucidă și că are motive să recurgă la un gest care să conducă la un final tragic.

Citeste si: VIDEO| Reacția Wizz Air la scandalul provocat de un român în avion

Citeste si: A născut în secret apoi și-a îngropat bebelușul în curte, acoperind mormântul cu flori. Judecătorii nu au acuzat-o de crimă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Psihologul care a stat de vorbă la telefon cu fata a reușit să o mențină în convorbire până ce la locuința acesteia a ajuns poliția.
A fost identificată o primă adresă, de unde au fost obținute date cu privire la imobilul unde se putea afla minoră. Astfel s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4.
Polițiștii au identificat apartamentul în care se afla tânăra, au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflați în call center le-au confirmat că este locația corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în ușă.


Fata le-a deschis ușa, Era conștientă, somnolentă și într-o stare de sănătate precară. A fost transportată, cu ambulanța, la spital, unde a rămas în grija medicilor.

Citeste si: Mărturia tatălui unuia dintre copiii care au distrus școala din Clejani: „Mi-a fost teamă. Soția a început să plângă”

Citeste si: 13 septembrie declarată ziua Pompierilor

În căutarea ei au fost angrenați polițiști din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operațiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute.


Momentan se efectuează cercetări pentru a stabili ce a condus la acest gest, care putea conduce la deces.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si