Potrivit  evz.ro. organele tânărului în vârstă de 24 de ani au început să cedeze, iar medicii l-au băgat pe dializă. Starea lui este critică și riscul de deces a crescut fulminant.

Mario Iorgulescu, decizia curioasă a instanței în dosarul de sechestrare! ”Fapta există dar inculpatul este achitat”

Mario Iorgulescu a fost achitat pentru infracțiunea de complicitate la lipsire ilegală de libertate într-un dosar finalizat la sfârșitul anului trecut.

Mario Iorgulescu a fost achitat de complicitate la sechestrare după ce el a fost cel care a invitat victima într-un apartament, și-a sunat prietenii să vină să-l agreseze pe acesta iar la agresiune a participat și el, conform victimei. Cu toate acestea, judecătorii au considerat că fiul șefului LPF este nevinovat și ca urmare a fost achitat. Sentința a fost dată la sfârșitul anului trecut însă mai multe părți din dosar au cerut apel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se simte Mario Iorgulescu la aproape o săptămână de la accident

Mario Iorgulescu, scandal și sechestru de persoane pentru 500 euro

Mario Iorgulescu a cerut unui prieten suma de 500 euro cu împurmut de la un prieten însă nu a mai vrut să-i returneze. În urma insistențelor lui, fiul lui Gino Iorgulescu l-a chemat pe amicul său la o adresă sub pretextul că vrea să-i dea banii înapoi.

În loc de bani, Mario și-a chemat câțiva prieteni din familia Kalu care l-au scopit pe tânăr în bătaie, l-au lovit cu un corp contondent și l-au înțepat cu un cuțit. Acesta a fost ținut cu forța mai multe ore în apartament împotriva voinței sale. Bărbatul a declarat inițial că Mario a participat la agresiune, însă ulterior a nuanțat spunând că acesta doar a asistat și i-a încurajat pe bătăuși.

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si