Matei Ali Cracea, director de productie: Canapeaua asta e facuta pe o structura mecanica, e mai usaora decat arata. Este canapeaua ideala pentru spatii limitate, cum ar fi un apartament.

Produsele de mobila suta la suta romanesti sunt tot mai cautate de clientii care apreciaza conceptul inovator. Modelele, care au avantajul design-ului modern, primesc si aprecierea arhitectilor.

Andree Besliu, arhitect: Sunt canapele cu linii simple, pe care le putem integra in multe menajari.

Citeste si: VIDEO| Casa SF de peste 1 milion de euro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Canapelele si piesele de mobilier concepute si create in fabricile autohtone au ajuns si in topul preferintelor vedetelor. Razvan Fodor a cautat cateva piese pentru locuinta sa, intr-un nou showroom deschis in Bucuresti.

Razvan Fodor, artist: Mai am un colt de mansarada care e gol si se preteaza intr- o zona artistica si am vazut cateva elemente aici care m-ar interesa.

Si Laura Cosoi este amatoare de produse romanesti.

Laura Cosoi, actrita: In casa mea am mutle obiecte create in Romania si cred in brandul nostru.

Companiile care creeaza mobila romaneasca aduc un plus de valoare mediului de afaceri din tara noastra, avand clienti atat in tara cat si in strainatate.

Radu Oprea, ministrul Mediului de Afaceri: Este o poveste de succes din România despre antreprenori care uitati ce lucruri minunate fac.

Pretul atractiv al produselor, dar si creearea de noi locuri de munca, sunt inca un plus pe care il ofera companiile suta la suta romanesti de pe piata mobilei.

Citeste si: Vrei un corp de iluminat diferit? Alege o lustra de lemn!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si