Acest material este bun pentru aproape orice, nu doar pentru mobila. Sunt case ori cladiri din lemn, realizate de mai bine de 100 sau 200 de ani, care rezista si in ziua de astazi. O constructie din lemn este superioara uneia din BCA, de exemplu, datorita caracteristicilor lemnului. In primul rand, este mult mai rezistent la cutremure si la forte mecanice. Pastreaza caldura si racoarea mai bine si lista nu se opreste aici.

Mobila din lemn va fi mult mai rezistenta decat mobila din materiale obtinute artificial.

Primele piese de mobilier au fost din lemn. Chiar si astazi putem admira in muzee atat mobila, dar si decoratiuni realizate din acest material, vechi de cateva secole si conservate perfect sau aproape perfect.

Daca sunteti pasionati de vintage, probabil va doriti fie obiecte de mobilier din lemn masiv, fie diferite decoratiuni care sa va infrumuseteze casa si sa va transpuna in perioada din care fac parte. Insa, pe langa cele enumerate mai devreme, trebuie sa mentionam si corpurile de iluminat din lemn. Desi sunt foarte putine pe piata in acest moment, adevarul este ca arata foarte bine. Acestea imbina perfect tehnologia prezentului cu eleganta lemnului si designul vintage. V-am facut curiosi in legatura cu aceste corpuri de iluminat? Daca vreti sa achizitionati unele care sa corespunda descrierii, va recomandam lustre moderne de la German Quality. In cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva dintre preferatele noastre.

Eglo Cossano Lustra 3x40W, bej se potriveste in special sufrageriilor open space ori daca aveti un bar si o plasati deasupra lui. Aceasta lustra ne aduce aminte de prima jumatate a secolului trecut, de cluburile exclusiviste din perioada aceea, de muzica jazz de calitate si de atmosfera generala de distractie. Corpul de iluminat este realizat din otel si lemn si se monteaza pe tavan. Becurile nu sunt incluse, insa puteti monta orice bec din clasele energetice A++ si E.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O alta lustra ce ne aminteste de anii ‘20-’30 este Eglo Sendero Lustra 2x60W, maro. Este un model deosebit, care o sa transforme instantaneu sufrageria. Va garantam ca nu o sa mai simtiti nevoia de a plasa prea multe decoratiuni in living, pentru ca accentul sa cada pe aceasta lustra. Acest corp de iluminat nu are comutator si de asemenea, fluxul luminos nu este reglabil.

 

Eglo Townshend Lustra 6x60W, maro se remarca prin aspectul vintage industrial. Puteti sa il includeti atat intr-o sufragerie cu aspect vintage, industrial, dar si daca doriti un aspect minimalist. Se va integra perfect si ii puteti schimba design-ul inlocuind becurile. Lustra este incadrata la Clasa I de protectie electrica. Becurile nu sunt incluse, insa, asa cum spuneam, puteti alege modelele care va plac cel mai mult.

 

Dupa cum puteti vedea, lustrele acestea arata extrem de bine. Sunt combinatia perfecta intre tehnologia moderna si aspectul vintage. Suntem convinsi ca le veti aprecia si ca vor reprezenta unul dintre punctele de atractie din locuinta voastra.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si