Potrivit IPJ Buzau, poliţişti de investigaţii criminale şi o grupa S.A.S. din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au demarat activităţile pentru depistarea şi prinderea unui buzoian de 34 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene în data de 20 septembrie. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind ireperabil din data de 5 martie, în timpul unei operaţiuni antimafie desfăşurată de Comandamentul Provincial de Carabinieri Tripani în cursul căreia au fost puse în executare mandate de arestare emise de Tribunalul Palermo, fiind arestate 25 de persoane acuzate

de comiterea sub diferite forme a infracţiunilor de asociere de tip mafiot, fraude electorale politice mafiote, santaj şi alte infracţiuni cu violenţă.

Citeste si: Andreea Pirui, apariție controversată în emisiunea Puterea Dragostei

Citeste si: Mașină ruptă în bucăţi pe o şosea din Iaşi. Şoferul de 21 de ani, mort lângă maşină

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bomba anului! Adelina Pestrițu din nou gravidă? Cum au dat-o de gol prietenii brunetei! EXCLUSIV

Buzoianul era căutat fiind acuzat că ar face parte din organizaţia mafiotă şi în particular de a fi o verigă importantă a grupării, asigurând caracterul conspirat al întâlnirilor membrilor grupării şi punând în executare acte de intimidare în interiorul asociaţiei criminale.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de informaţii obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul urmează a fi prezentat instanţei în vederea extrădării către autorităţile judiciare italiene.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si