„Mi se pare ceva făcut pe furiș. Trebuia să anunțe, nu doar să îl ia din spital. Nu știu dacă ar putea să scape de lege. Eu am încredere în justiție”, a declarat tatăl lui Dani Vicol după ce a aflat că Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Milano, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Cine este și ce meserie are mama lui Mario Iorgulescu. Gabriela este extrem de frumoasă

Cum a aflat fiica lui Dani Vicol că tatăl său a murit! Ți se rupe sufletul

Dani Vicol, tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a lăsat în urma sa o fiică în vârstă de șapte ani.

Citeste si: Pedofil lăsat liber printre copii. Autoritățile nu dau curs anchetei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia a evitat să-i spună adevărul și i-au spus că tatăl său a plecat la ceruri. „Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela.

Ne-a spus să mergem într-un parc.

Citeste si: Cum a fost scos Mario Iorgulescu din țară. Ce a făcut familia ca să fie posibil acest lucru

Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”.

Nu a plâns.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si