Uluitor ce a descoperit un mecanic francez

Mecanicul francez din localitatea Moselle, în apropiere de orașul Metz repara mașina unui client. Când a ridicat capota, bărbatul a fost șocat să vadă un șarpe boa constrictor cum stătea încolăcit în jurul blocului motor. Acesta a cerut ajutorul pompierilor, care au publicat pe twitter mai multe poze cu reptila, conform fanatik.ro.

Uluitor ce a descoperit un mecanic francez sub capota mașinii. Era încolăcit pe motor

Citeste si: Reacția Metrorex la informația că trenurile ar putea circula doar dimineața

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Specialiştii în salvarea animalelor au scos un boa constrictor din motorul unei maşini aflate la reparaţie la un mecanic!”, a indicat pe Twitter serviciul local de pompieri. De la începutul anului, „aceasta este cea de-a 50-a intervenţie pentru un şarpe, dintre care 15 au vizat şerpi exotici deţinuţi de persoane particulare. Am avut, de asemenea, o mulţime de apeluri pentru îndepărtarea unor vipere din case”, a declarat pentru presa locală căpitanul de pompieri Sebastien Husser.

Citeste si: Pățania unui șofer. Și-a găsit mașina invadată de mii de albine

Șarpele boa constrictor ajunge chiar la 4 metri

Uluitor ce a descoperit un mecanic francez sub capota mașinii. Era încolăcit pe motor

Șarpele boa constrictor ajunge la maturitate la 3,5 – 4 metri, dar și la 30 de kilograme. Acesta nu crește decât pe continentul American, din Mexic până în Argentina, dar și în insulele Caraibe. Drept urmare, cu siguranță reptile a evadat din colecția unui privat. Șarpele a fost restituit de către salvatori unui centru care are grijă de astfel de animale.

Citeste si: Iancu Sterp de la Puterea Dragostei, iubire interzisă cu o tânără artistă: "Mă ține închisă în casă și îmi interzice total să mai rostesc numele

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si