Inca de la inceputul anchetei, din iunie, politistii l-au suspectat pe individ de crima, insa cateva pete de sange descoperite in casa celor doi si un os gasit intr-o zona de munte, au dovedit ca romanca e moarta!

Romanca de 31 de ani a disparut la inceputul lunii iunie. Atunci, iubitul ei, suspectat acum de crima, a fost cel care a alertat autoritatile din Spania.

Dana Leonte a fost cautata peste tot dar nimeni nu i-a dat de urma.

Pentru ca ceva le-a dat de banuit, anchetatorii au mers pe o alta pista ca sa refaca un puzlle ce s-a dovedit a fi de-a dreptul infiorator.

Citeste si: VIDEO| Musicalul My Fair Lady revine pe scena românească

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Scene de groază acasă la familia Melencu! Bunicul Luizei a încercat să-și dea foc în curții, în timp ce mama fetei a LEȘINAT înainte să fie luată pe sus de jandarmi

Citeste si: Cazul care a șocat Craiova: Un nevăzător a fost prins de două ori la volanul unor mașini furate

Zilele trecute, in casa in care cei doi locuiau, cainii de urma au mirosit sange pe scarile care fusesera spalate cu multa apa si clor.

De altfel, si peretii erau proaspat varuiti, semn ca acolo s-a petrecut ceva odios. Pete de sange au fost descoperite si in portbagajul masinii individului.

Apoi, in salbaticia muntelui,aproape de o stana, un cioban a dat peste un os ce parea a fi un...

femur.
La circa 2 kilometri de acel loc a fost gasit si telefonul mobil al barbatului. In urma testelor ADN- legistii au ajuns la concluzia ca atat urmele de sange cat si ramasitele osoase apartineau romancei. Sergio Ruiz a fost imediat arestat!

Avocatul suspectului spune ca tanarul ajuns dupa gratii este calm si continua sa sustina ca e nevinovat.

Dana se mutase in regiunea Malaga din Spania in urma cu 14 ani. Pe ultimii i-a trait alaturi de cel care i-a devenit calau.

Aveau impreuna o fetita de numai 10 luni- ramasa acum orfana. In fotografii- cei doi pareau fericiti si parea sa le mearga bine. De curand- femeia isi deschisese un restaurant. Incercand probabil sa-i indeparteze de ipoteza crimei, iubitul ei le-a spus anchetatorilor inca de la inceput ca Dana ar fi fugit in Romania, deoarece imprumutase multi bani ca sa-si puna pe picioare afacerea.

Acasa, in Vulcan, judetul Hunedoara, toti cei care o cunoasteau sunt socati.

Singurul lucru la care se gandeste acum familia fetei este sa o aduca pe fetita in tara, departe de tatal care i-ar fi ucis mama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si