In imaginile suprinse de un trecator se pot observa mai multi indivizi inarmati cu bate si sabii, care pornesc o rafuiala ca in filmele mafiote. La un moment dat- povestesc terifiati martorii- unul dintre ei a scos un pistol si a tras. Cel putin trei focuri de arma ar fi rasunat in Piata Constitutiei.

Ranit in salbaticul atac- un tanar de 30 de ani a cazut ca secerat pe asfalt.

Si a ramas acolo- in agonie- intr-o balta de sange.

Citeste si: Violență extremă în Piața Constituției. Cine sunt agresorii, victimele și de la ce a plecat conflictul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In ciuda eforturilor supraomenesti de resuscitare, medicii n-au mai putut sa-i salveze viata.

Un alt tanar- de 20 de ani- ranit si el la cap, a fost dus cu o ambulanta la spital. Cand au ajuns politistii de la Omoruri, doar pe ei doi i-au mai gasit acolo. Agresorii fugisera.

Agresorii din Piața Constituției sunt liberi. Ar fi vorba de proxeneti

Din primele verificari- se pare ca ar fi vorba de o reglare de conturi intre proxeneti- unii din Bucuresti- altii din Ilfov, Braila si Dolj. Intre ei ar fi existat un conflict mai vechi- spun politistii- iar aseara a fost transat sangeros.

Anchetatorii au continuat sa ia probe pe lumina. Au sigilat trei masini, au ridicat amprente care sa-i ajute sa-i identifice pe suspecti.

Totodata, au analizat camerele de supraveghere din zona in speranta ca ii vor prinde.

Agresorii din Piața Constituției sunt liberi. Ce a decis MAI

E infiorator avand in vedere ca rafuiala care s-a terminat cu un asasinat a avut loc intr-o zona intens circulata si plina de turisti. Si e ingrijorator faptul ca aici- langa Parlament- sunt multe dintre institutiile cheie ale statului si ar fi trebuit sa fie strict pazita aceasta parcare.

Tocmai acesta e motivul pentru care cazul a ajuns pe masa Ministerului de Interne. Corpul de Control verifica felul in care este asigurata securitatea in zona, in Piata Constitutiei.

Prea tarziu, spun oamenii care locuiesc langa Piata Constitutiei. Acestia ar fi reclamat in nenumarate randuri faptul ca seara de seara au loc curse de masini si nimeni nu a luat masuri sa potoleasca fenomenul. Nu mai departe de serile trecute, aici a avut loc si un carambol in care mai multe masini s-au facut praf.

Citeste si: Împușcături în Piața Constituției: Un bărbat a murit- VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si