Unul din principalii suspecți în cazul asasinatului în stil mafiot din Piața Constituției este Romeo Păun. E antrenor de box, iar pe internet se laudă că e prieten la cataramă cu artistul Pepe.

Temutul individul este acuzat că- împreună cu alți trei- că ar fi pornit răfuiala sângeroasă care s-a sfârșit cu moarte de om.

Citeste si: VIDEO| 20 de persoane, audiate în ancheta privind crima din Piața Constituției. Surse: Prieten al lui Pepe, printre cei duși la audieri

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Și-ar fi lovit rivalii cu bâte și cu topoare, dar ar fi folosit și pistoale. La brațul mascaților și-a ascuns fața.

În total. 20 de indivizi au fost aduși la audieri după tot atâtea percheziții maraton. Ca să-i prindă, polițiștii au blocat un întreg cartier în Capitală, Petricani-Lacul Tei.

Patru suspecți în ancheta privind răfuiala sângeroasă din Piața Constituției

Grav e că cei patru indivizi suspectați de omor au fost implicați într-un alt caz similar- în urmă cu 10 ani. Și atunci au ucis în bătaie un bărbat în urma unui conflict violente.

După acel episod, unul dintre ei a fost condamnat la închisoare, dar a fost eliberat înainte de termen, în baza recursului compensatoriu care a scos deja de după gratii mii de infractori periculoși.

Unii dintre cei audiați ca martori și au fost lăsați să plece acasă. Cu toate că polițiștii transmit că indivizii nu fac parte din vreun clan interlop, în cartier, vecinii trăiesc cu spaimă și se feresc să vorbească.

Citeste si: VIDEO| Agresorii din Piața Constituției sunt liberi și nu au fost nici măcar identificați

Zona e una rău-famată în care indivizi certați cu legea trăiesc ilegal, după propriile reguli. Potrivit unor surse din anchetă, răfuiala în stil mafiot din Piața Constituției ar fi fost o reglare de conturi între două grupări care s-ar ocupa cu traficul de persoane, clonare de carduri și proxenetism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si