Principesa Margareta și Principele Radu spun despre ei că au trăit o poveste de iubire desprinsă din filme. S-au cunoscut în timpul unor evenimente caritabile și s-au căsătorit, în urmă cu 23 de ani, în Elveția.

În urmă cu mai mulți ani, Principesa Margareta, acum în vârstă de 70 de ani, a mărturisit motivul pentru care nu are copii.

”Aşa a fost destinul meu. M-am căsătorit foarte târziu. Şi-n plus, dacă aş fi avut copii ar fi fost imposibil să fac tot ce am făcut până acum. Am considerat că am 22 de milioane de copii şi trebuie să mă ocup de ei mai întâi. De fapt, m-am gândit că n-o să mă căsătoresc niciodată, ca idee. Eram foarte relaxată, mă împăcasem cu asta. Şi a venit el… (n.r. Principele Radu)”, a povestit Principesa Margareta la un moment dat. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Rămășițele pământești ale Reginei-Mamă Elena, repatriate. Slujba de reînhumare are loc pe 19 octombrie

Citeste si: Misterul de la mormântul Reginei Elena din cimitirul din Lausanne! Ce este scris pe crucea de piatră

 

Nepotul Nicolae a fost considerat urmașul Principesei Margareta

În urmă cu ani, Nicolae, nepotul Principesei Margareta avea să vină în România pentru a fi pregătit să preia din îndatoririle Casei Regale.

Nepotul Regelui Mihai, fiul Principesei Elena, a primit titlul de Principe în 2010, când a împlinit 25 de ani.

Atunci a fost adus și  în România de Principesa Margareta, care l-a susținut financiar și în timpul studiilor din Marea Britanie, a învățat limba română și a participat la activități publice ale familiei sale și a fost implicat în acțiuni caritabile. Toți îl vedeau pe tânărul Nicolae ca pe fiul Principesei Margareta, urmașul acesteia. Numai că în 2015, Principele Nicolae rămânea fără titlu, era exclus din familie și toate legăturile sale cu mătușa Margareta aveau să fie rupte. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si