De mai bine de o lună, Mario Iorgulescu luptă să supraviețuiască după gravul accident de circulație în urma căruia l-a omorât pe Dany Vicol, un bărbat în vârstă de 34 de ani. Inițial, controversatul fiu al șefului LPF a stat internat, în stare foarte gravă, la Spitalul Elias din Capitală, timp în care doctorii au făcut tot ce le-a stat în putință să îi salveze viața! Apoi, el a fost transportat la o clinică medicală de lux din Milano, pentru ca situația lui să se îmbunătățească.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu au fost de la început contradictorii, de la declarațiile unor martori oculari, conform cărora băiatul de bani gata ar fi plecat de la locul faptei pe picioarele lui pentru a fi tratat de medicii de pe Salvare până la vești de-a dreptul cutremurătoare, de genul că organele lui ar fi cedat.  ”A trebuit să treacă pe dializă, pentru ca rinichii să îi funcționeze normal. Situația sa este gravă și toată lumea din familie se roagă să își revină", au dezvăluit persoane de la față locului pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă.

Mario Iorgulescu și-a revenit în Italia! ” Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale”

De două săptămâni, Mario, contrar sfaturilor date de doctorii de la Elias, a fost mutat la un spital privat.

Cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, el a fost transportat în Italia, la Clinica San Raffaele, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate din Europa, unde a fost pus pe un tratament revoluționar în astfel de cazuri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”,  au dezvăluit, recent, apropiații lui Mario Iorgulescu pentru WOWbiz.ro.

Mario Iorgulescu și-a revenit în Italia! ”A fost hidratat în permanență”

Ca o dovadă clară că Mario Iorgulescu și-a revenit în Italia, ultimele informații care vin din preajma lui sunt îmbucurătoare. ”Problemele pe care Mario le avea cu rinichii s-au remediat. Faptul că a fost hidratat aproape în permaneță cu perfuzii și a putut încet-încet să se și miște l-a ajutat ca zona renală să se remedieze și durerile să dispară”, au povstit surse apropiate tânărului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si