Cartofi la cuptor. Ingrediente:

900 g cartofi albi, tăiați în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline

Citeste si: Friptură cu cartofi prăjiţi- combinaţia care îţi distruge sănătatea! Avertismentul doctorilor

Cartofi la cuptor

1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin și cimbru)
1 linguriță sare grunjoasă
1 linguriță usturoi pudră
35 g parmezan ras

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Cartofi la cuptor. Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul și parmezanul, apoi dai deoparte amestecul. Așezi cartofii tăiați într-un bol mare și îi stropeșți cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente și mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiți. Îi așezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ți-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

Cartofi la cuptor

Citeste si: Piure de cartofi. Rețeta pentru cel mai delicios piure. Secretul marilor bucătari. Două ingrdiente fac diferența

Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt cartofii, până când aceștia se înmoaie. Servești imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

Sursa: bzi.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si