Bal Gill, în vârstă de 41 de ani a mers în vizită la un muzeu, iar când se afla în Camera Obscură din Muzeul Iluziilor din Edinburgh, Anglia, femeia a făcut o fotografie termică, la fel cum obişnuiesc toți vizitatorii. Când a privit poza cu atenție a observat ceva neobișnuit. În dreptul sânului stâng, femeia avea o pată roșie care radia.

Femeia a analizat nivelul de căldură cu a celorlalte persoane prezente în imagine și a început să se documenteze mai mult despre tot ce ţine de aparatele speciale de fotografiat.

Apoi a realizat că pot fi folosite şi de medicii oncologici pentru a diagnostica diverse tipuri de cancer.

Citeste si: Fetiță de 7 ani, găsită moartă în curtea școlii, la Bihor

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bal Gill s-a prezentat imediat la spital, loc în care medicii i-au confirmat bănuiala, fiind diagnosticată cu cancer la sân, în fază incipientă. În prezent este la a treia operație pentru a preveni răspândirea bolii în restul organismului. După întâmplare, Ball Gill a trimis o scrisoare conducerii muzeului prin care îi mulţumea pentru că datorită vizitei viaţa sa a fost salvată.

Povestea șocantă a unei femei care a mers în vizită la muzeu și a aflat că are cancer la sân

„În timp ce vizitam diferitele etaje ale muzeului, am ajuns la sala camerei termice. Așa cum fac toate familiie, am intrat și am admirat imaginea creată. Făcând asta, am observat o pată de căldură roșie în dreptul sânului meu stâng. Am crezut că este ciudat, comparând imaginea mea cu a celorlalți. Am făcut o fotografie și am vizitat muzeul în continuare.

Citeste si: Soția șoferului mort în accidentul de TIR din Sibiu, mesaj sfâșietor: "Mă pregătesc să vin după tine"

Câteva zile mai târziu, mă uitam la fotografiile din telefon și am dat de aceeași imagine. Mulțumesc! Fără acea fotografie nu aș fi știut niciodată. Știu că nu acesta îi este scopul, dar mie mi-a salvat viața”, a mărturisit Ball.

Andrew Johnson, managerul general al muzeului, s-a arătat foarte impresionat de caz şi a declarat că nu ştia până acum că acea cameră termică poate ajuta la găsirea simptomelor pentru aceste boli, arată spynews.ro.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Taxa de poluare ”Oxigen” a fost adoptată: Ce mașini vor fi interzise în București

„Nu realizasem, până acum, că această cameră termică are potențialul de a detecta simptome în acest mod. Am fost cu adevărat mișcați când doamna Bal ne-a contactat pentru a ne mulțumi, având atât eu, cât și câțiva dintre colegii mei cazuri cunoscute de cancer la sân. Este incredibil cum doamna Bal a observat diferența și a acționat prompt.

Îi dorim ei și familiei sale tot binele din lume”, a declarat maganerul, vizibil mişcat de povestea femeii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si