Gabriel Lăutaru (ex-Boombastic), este nelipsit de la întâlnirile pe care Alexandru Cumpănașu le are cu susținătorii lui și se implică activ în campania electorală a candidatului pentru președinție. Acest lucru i-a adus și laude dar și mult ”hate” pe rețelele de socializare, acolo unde Gabi își exprimă liber simpatiile politice.

Cea mai dură critică a primit-o din partea unei femei care l-a acuzat pe Gabi și pe un prieten al acestuia că ”escrochează” oameni sub pretextul că face campanie pentru Alexandru Cumpănașu.

Mesajul femeii a fost făcut public chiar de Gabriel, care i-a îndemnat pe cei care-l cunosc să spună ce părere au despre opinia femeii. Ulterior, mesajul a dispărut de pe contul celei care a postat inițial mesajul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu detonează bomba în cazul Caracal: ”Am dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia”

”Să se sesizeze autoriățile”

”Aceste două specimene mint, înșală și escrochează oamenii prin live-uri pe Facebook, se dau reporteri sub nume false, fac campanie electorală lui Cumpănașu, se dau moderatori, administratori ai lui Cumpănașu, escrochează oamenii, totul pentru bani de la Facebook! Aceste personaje sunt asistați sociali la primărie și în loc să meargă la muncă stau pe Facebook și pe promit oamenilor

că le rezolvă necazurile și că le vor rezolva ei prin Cumpănașu! Autoritățile să se sesizeze pentru aceste specimene! Rușine! BUM TV Live nu există la Camera de Comerț și Industrie, iar ei sunt niște inculți care manipulează! Feriți-vă de aceste personaje sinistre”, a scris femeia.

Gabriel Lăutaru sau Gabi de la Boombastic, așa cum este el cunoscut, nu este în prezent un asistat social.

El lucrează la dispeceratul unei firme de pază și protecție și în prezent mai cântă doar în cadrul bisericii din care face parte. El este divorțat și are un copil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si