Anamaria Rosa Preda a pornit o ofensivă totală împotriva lui Nicușor Iordan. Fiica lui Aurelian Preda i-a făcut plângere penală și a ieșit în public, la televiziune pentru a-l acuza pe protejatul tatălui său că a abuzat-o sexual, a filmat-o și chiar a drogat-o.

Toată această nebunie, cu acuze incredibile aruncate din ambele părți n-ar mai fi avut loc dacă Nicușor Iordan ar fi plătit prețul corect.

Acesta se ridică la 100.000 euro, sumă pe care avocații Anamariei i-ar fi cerut-o lui Nicușor Iordan pentru ca aceasta să-și retragă plângerea. Sumă pe care Nicușor nu a acceptat-o, ba chiar a luat-o ca pe un șantaj la adresa lui.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Citeste si: Viața neștiută a lui Aurelian Preda! La 16 ani vindea fructe în piață, după care a plecat în Italia să câștige bani

Citeste si: Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Nicușor Iordan: ”Am fost șantajat”

”Fac mențiunea că după ce am fost șantajat cu formularea unei plângeri penale pentru avantaje patrimonicale, acum se încearcă un șantaj mediatic în ceea ce mă privește”, a spus Nicușor Iordan.

Anamaria Rosa Preda îl acuză pe Nicușor Iordan a abuzat-o sexual pe vremea când era încă minoră. Fiica lui Aurelian Preda spune că nu-și mai amintește cu precizie ce s-a întâmplat în seara respectivă pentru că, spune ea, ”i s-ar fi pus ceva în băutură.

Totuși, ea spune că a găsit fotografii cu ea semi-dezbrăcată în telefonul lui Nicușor Iordan și a ascultat înregistrarea unui act sexual în care ea și prietenul tatălui său erau protagoniști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si