Fata, în vârstă de 19 ani, a murit din cauza septicemiei. Ana Maria a început să se simtă din ce în ce mai rău după ce a născut. Se pare că medicii care s-au ocupat să-i aducă pe lume bebelușul nu i-au îndepărtat toată placenta după ce a născut.

Citeste si: Ce se alege de trupa Compact, după moartea lui Leo Iorga! Artistul și-a petrecut ultimii ani prin tribunale: ”Am făcut metastaze cât am fost hărțuit”

Cazul fetei care a murit la o lună după ce a născut. Cauza decesului este una șocantă

„Ea a născut acum o lună, la naştere moaşa sau doctorul nu a curăţat-o cum trebuie, acum la autopsie s-a găsit o bucată de placentă lăsată şi a dat în septicemie", a scris o apropiată pe rețelele de socializare.

Cazul fetei care a murit la o lună după ce a născut. Cauza decesului este una șocantă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După ce a jefuit o casă, un hoț a făcut curățenie, a spălat și a făcut de mâncare. A lăsat și un mesaj care i-a dat fiori proprietarei- antena3.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton- wowbiz.ro

Citeste si: Mesajul cutremurător al lui Adi Ordean după moartea lui Leo Iorga: ”Ne trimite și nouă o vedere cu îngeri”

Ana Maria a lăsat în urma ei un soț răvășit de durere și un bebeluș care nu își va cunoaște niciodată mamă.

Familia fetei a anunțat că va depune plângere pentru a se face dreptate în acest caz.

Citeste si: O sportivă de doar 18 ani a fost găsită moartă în locuinţa sa

„Plânge cerul. La vârsta de 19 ani încă o mămică, femeie, fată, a murit în urma indiferenţei sistemului sanitar. Câte femei trebuie să mai moară după naştere sau în timpul naşterii? Câte familii trebuie să mai plângă pentru erorile medicale? Celor care muncesc în sistemul medical, care nu aveaţi vocaţie sau drag de această meserie.

lăsaţi-vă, nu mai nenorociţi viţeile altora, nu vă gândiţi că veţi plăti petnru toate aceste nenorociri?", este un mesaj postat de o apropiată a familiei.

Familia Anei-Maria se pregătesc ca joi să o conducă pe ultimul drum, pe tânăra mămică, care a murit la o lună după ce a născut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si