Fostul premier are programată o întâlnir la Primăria Municipiului Buzău, după care are întâlniri cu cetăţenii.

Prima dintre ele se va desfăşura în Piaţa Centrală,iar de la 11.15 Dăncilă va discuta cu alegătorii în Parcul Crâng.

Citeste si: Gigi Becali a fost coleg cu Viorica Dăncilă! Cei doi au semnat împreună o declaraţie scrisă în Parlamentul European împotriva despăduririlor!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: A colaborat Ionela Prodan cu Securitatea? Vezi motivul pentru care mama Anamariei Prodan a fost verificată de CNSAS!

Citeste si: Cod galben de vânt până la ora 12:00 în nouă judeţe

La 11.30, fostul premier face o vizită la Banca de gene în domeniul agricol, iar la ora 12.30 este prezentă la o întâlnire electorală, la Consiliul Judeţean Buzău.

Vizita la Buzău se încheiea la 13.30, cu o conferinţă de presă.

Viorica Dăncilă merge apoi în satul Limpeziş pentru a vizita o şcoală finalizată prin PNDL, precum şi căminul culural şi pentru a inaugura o sală de sport.

Campania electorală pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale a început vineri, la miezul nopţii, şi se va încheia sâmbăta viitoare, la ora 7.00. Candidaţii care se înfruntă în al doilea tur de scrutin sunt preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, şi liderul PSD, Viorica Dăncilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si