A ajuns de urgență în stare critică, la București, cu arsuri pe 75% din suprafața corpului. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

Coşmarul copilului de 3 ani începe în casa părintească din Vaslui- unde putea să piară ars de viu după ce hainele puse la uscat pe sobă de mama lui au luat foc, iar apoi au căzut peste el, în timp ce dormea.

În momentul tragediei, părinții se aflau în curte. Alertată de țipetele copilului, mama a intrat în casa, a stins flăcările și a sunat la 112.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Copilul a fost transportat, iniţial, la Spitalul municipal Bârlad, după care a fost transferat de urgenţă la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași..

A fost transferat la Iași pentru o primă intervenție de mare urgență de decompresie a memebrelor superioare, a brațelor.

Citeste si: Cazul ursului abandonat între Sovata şi Praid: Animalul a fost împuşcat. Poliţiştii au deschis dosar penal

Citeste si: Anunțul lui Petre Roman, la scurt timp de la moartea lui Bogdan Niculescu Duvaz

Citeste si: Veneţia: O nouă maree a lovit oraşul, pentru care este cea mai grea săptămână din ultimii 150 de ani- VIDEO

După operația de la spitalul de pediatrie din iași, copilul a fost rtansferat de urgență cu elicopterul la spitalul Griogore Alexandrescu din Capitală, starea lui fiind extrem de gravă.

Aici, miucţul a fost așteptat inclusiv de o echipă din partea Ministerului Sănătății, având în vedere arsurile grave pe care le are pe corp şi pe căile respiratorii.

Jumătatea superioară a trupului, extremitatea cefalică, capul, membrele superioare, are arsuri pe căile aeriene superioare, ceea ce reprezintă un element de gravitate extremă.

Medicii dela Grigore Alexandrescu, care îi oferă toata îngrijirea necesară, Speră toţi într-o minune. Sunt rezervați, însă, cu privire la evoluția stării micuțului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si