Jurnalistul Vlad Ursulean a dat de urma șoferului care a lovit ursul, potrivit Spynews.

Bărbatul are șase copii, iar la momentul accidentului în mașina era o fetiță de doi ani care a fost profund afectată în urma impactului cu ursul.
Bărbatul a povesit că se trezește noaptea și are atacuri de panică.

„Povestește că mai demult s-a întâlnit cu un om desfigurat de urs, tot pe lângă Praid.

Rămăsese fără o mână și cu fața reconstruită cât de cât. L-a întrebat atunci – ce e în sufletul lui? Îmi redă răspunsul cu ochii bulbucați:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

– Văd numai ursul”, a încheiat în postare.

Citeste si: Soțul Laurei, tânăra mamă găsită moartă în casă lângă fiica ei, mesaj dureros: "Cu sufletul cernit de durere şi cu ochii plini de lacrimi, mă..."

Cazul ursului rănit şi abandonat între Sovata şi Praid: Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a declanşat procedura de demitere a prefectului judeţului Harghita. Vor fi făcute verificări în acest caz

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a început procedura de demitere a prefectului judeţului Harghita pentru modul în care a gestionat cazul ursului accidentat şi lăsat să agonizeze pe şosea, între Praid şi Sovata.
”Având în vedere modul în care autorităţile judeţene au gestionat situaţia ursului lovit seara trecută de o maşină, între localităţile Praid şi Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela.
Astfel, a fost începută procedura de demitere din funcţie a prefectului judeţului Harghita pentru că, în calitatea sa de Preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient şi operativ această problemă, deşi a fost înştiinţat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment şi suferinţele animalului rănit”, se aratâ într-un comunicat al MAI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si