Mai exact, Daniel Ghiță va juca într-o coproducție care se va filma și în România, iar rolul săuu va fi unul ăprincipal, jucând, practic, de la egal la egal cu mult mai cunoscuții actori Robert de Niro și Gary Oldman.

Citeste si: Ultim moment! Daniel Ghiță a botezat un băiețel! Ce mesaj a scris despre el imediat după eveniment

Citeste si: Cătălin Moroșanu a fugit din România! Ce se întâmplă cu meciul cu Daniel Ghiță! Exclusiv

Citeste si: Daniel Ghiţă a fost bodyguard-ul lui Traian Băsescu! Luptătorul a rememorat o întâmplare de Ziua Unirii: “A zis: “Nu e adevărat, nu respecți ordinele! Îți fac raport”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Surse din conducerea Studioului de film din Buftea, cel mai mare studio de film din Europa Centrală și de Est, ne-au confirmat că s-a parafat coproductia “ Playground 30”, film scris și regizat de Bobby Păunescu. Filmul are un buget uriaș pentru România, de 18,9 mil dolari, iar coproductia este între Paramount (SUA), China Film Corp, Păunescu Films (UK) și Studioul Buftea (România).

Subiectul scenariului filmul este despre istoria României din ultimii 30 de ani, povestită prin intermediul vieții sportive a unui mare Campion Mondial K1 (interpretat de Daniel Ghiță), iar Robert de Niro va juca rolul antrenorului acestuia, Gary Oldman urmând să interpreteze pe cel al managerului sportivului. Mai mult, așa cu WOWbiz.ro a aflat în exclusivitate, din distribuție vor face parte și actori de calibru din România, Germania și Ukraina.

Contactat telefonic, regizorul Bobby Păunescu a confirmat începerea preproductiei în primul trimestru al anului viitor 2020, iar filmările o să aibă loc în trei țări, chiar dacă 80% din poveste va fi turnată la Buftea.

Bobby Păunescu pregătește de ani buni producția

Anul trecut, ne-a mărturisit Bobby Păunescu, în exclusivitate, anunța că pregătește o lovitură în lumea filmului. Mai mult, regizorul și producătorul Bobby Păunescu spunea îşi doreşte enorm ca Daniel Ghiţă să aibă, în viitor, un rol central într-o producţie de mare anvergură, un film în genul ”Gladiatorul”. ”Normal că mi-aş dori aşa ceva. Daniel este un gladiator, s-ar potrivi de minune într-un film de genul, un film care să fie românesc, să abordeze o temă românească”, ne-a explicat Bobby Păunescu, care, de altfel, a sugerat ideea viitoarei producţii, caracterizându-şi actorul, pe Daniel Ghiță, ca fiind ”un adevărat lup dacic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si