Soacra lui Marian Vanghelie s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate și a fost transportată de urgență la spital.

Citeste si: Daciana Sârbu şi-a făcut primul tatuaj la 40 de ani, pe vremea când era europarlamentar! Victor Ponta a fost îngrijorat că fiica sa îşi va copia mama!

Citeste si: Marian Vanghelie, ÎN DOLIU! Mama lui a murit

Citeste si: Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu, dați în judecată de jurnalistul Ionuț Cristache! E scandal uriaș în lumea televiziunii

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama Oanei Mizil a întâmpinat probleme serioase de sănătate câteva zile la rând. Potrivit cancan.ro, femeia a leșinat de două ori, iar rudele au chemat ambulanța și a fost transportată direct la Unitatea de Primiri Urgențe.

Mai multe informații și imagini pe cancan.ro.

Familia Vanghelie, de urgență la spital! Soacra fostului primar a leșinat de două ori
Familia Vanghelie, de urgență la spital! Soacra fostului primar a leșinat de două ori

Marian Vanghelie, ÎN DOLIU! Mama lui a murit

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 București, este în doliu după ce mama lui s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, spun surse din anturajul fostului edil pentru WOWbiz.ro.

Mama lui Marian Vanghelie susținea în 2015 că fiul ei nu se mai interesase de viața mamei lui

"Nu l-am mai văzut de mai bine de un an pe Marian, iar aici nu a mai venit de când era copil. Obişnuia să mă mai sune câteodată, dar nu l-am judecat, ştiu că este şi el ocupat.

Eu nu pot pleca din casă, pentru că trebuie să am grijă de soţul meu (n.r.

- tatăl vitreg al fostului primar), care nu se mai poate deplasa. Am un sprijin în Paul, fratele mai mic al lui Marian, el îmi mai aduce apă şi mâncare", declarase atunci mama lui Marian Vanghelie.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si