Cei doi soți au descoperit bucuria traiului simplu, la țară, abia după 15 ani petrecuți departe de casă și de cei dragi. Ca fiecare român care emigreaza, au plecat în căutarea unui trai mai bun. Chiar dacă nu se cunoșteau pe-atunci, calea străinătății i-a purtat spre Italia, în Modena. Acolo, Marcela s-a angajat ca asistent medical la un spital de stat din oraș, iar Măricel ca muncitor în construcții.

Citeste si: NEAM UNIT| Cabina foto cu touchscreen, afacerea de succes a lui Vlad Coclici

Citeste si: NEAM UNIT| Povestea impresionantă a Nicoletei. A renunțat la tot și și-a urmat visul

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Să o ia de la capăt, într-o țară străină, nu le-a fost deloc ușor. Abia dupa ce s-au cunoscut, traiul în doi i-a făcut să vadă viața cu alți ochi și chiar au început să se obișnuiască cu străinătatea.

În Italia, nu duceau lipsă de nimic, dar dorul de casă a ars prea mult în inimile celor doi. După 15 ani, au considerat că este suficient și au decis că trebuie să se întoarcă în România, dar au venit și cu un plan care le încolțise în minte de ceva vreme.

ca să aibă un venit sigur din care să trăiască, au deschis o fermă de capre la Răcoasa, în județul Vrancea.

Odată cu revenirea în țară, pentru Marcela, sistemul medical din Romania nu a fost o opțiune. Încetul cu încetul, a învățat să facă altceva.

După îndelungi cercetări și experimentări, au creat un portofoliu propriu de rețete și produse de care sunt mândri. Pe toate le vând pe comanda sau la târgurile tradiționale.


Acum, după  5 ani de când s-au întors în țară privesc cu nostalgie albumele cu fotografii din perioada petrecută peste hotare însă nu regreta niciun moment că s-au intors in tara.

Citeste si: NEAM UNIT| Alin Căprilă şi-a urmărit planul de suflet, acela de a construi o afacere de succes în România

Dupa ce au lasat traiul din Italia pentru viata sanatoasa de la tara cei doi au planuri mari. Vor sa deschida un centru de prelucrare al laptelui si o mica pensiune unde sa-i poata caza pe turistii curiosi sa vada intregul proces de preparare a produselor traditionale din lapte de capra.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si