Au ajuns la spital după o altfel de noapte de... amor

Medicii au avut de a face cu această experiență hilară după ce membrii cuplului au folosit diverse obiecte de uz caznic pentru a-și provoca plăceri.

O tânără de 28 de ani a ajuns de urgență la spital în urma unei sângerări grave la aparatul reproducător. Femeia susține că a folosit un spray special pentru tratarea unei afecțiuni, însă radiografia a demonstrate că tânăra avea blocat în interiorul aparatului reproducător capacul spray-ului.

Citeste si: Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a anunţat că a recuperat toate cadavrele de oi din dreptul navei Queen Hind

Citeste si: Anunțul anului pentru cei care au telefon mobil. Se întâmplă de la 1 ianuarie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Violență ieșită din comun într-un liceu din Dâmbovița. Doi elevi au fost exmatriculați

Ce spun medicii

"Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical", conform declarațiilor unui medic care au ajuns pe pagina de știri monitorulbt.ro.

În același timp, pe masa de operații a spitalului din Botoșani a ajuns și un tânăr care avea introdus în partea dorsală un pahar de sticlă.  În cazul său, medicii au intervenit urgent, deoarece exista riscul unei hemoragii masive în cazul în care obiectul de sticlă s-ar fi spart în interiorul pacientului.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si