Cântăreața a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare după accidentul suferit. Anamaria Ferentz a primit multe mesaje și gânduri bune prin intermediul rețelelor de socilizare de la fanii ei care continuă să o susțină. Vedeta susține că apreciază mult mai mult fiecare clipă petrecută în viaţă.

Vedetă din România, victima unui accident grav în SUA

Citeste si: O renumită jurnalistă la un pas de moarte. A fost lovită de o mașină în timpul unei transmisiuni live

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă, gânduri și vorbe bune, telefoane și mesaje. Sunt bine și recunoscatoare. Simt că m-am nascut a 2-a oara și știu că trebuie să fim conștienți în fiecare moment ca viața e un dar", a postat Anamaria Ferentz pe Instagram.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vedetă din România, victima unui accident grav în SUA

Citeste si: Aici a murit Cornel Galeş! Reportaj de la fața locului! Accidentul rutier s-a petrecut la puţin timp după ce mașina a părăsit un drum secundar şi s-a înscris pe şoseaua cu direcţia Valencia! EXCLUSIV

Ferentz a fost victima unui accident rutier în urmă cu câteva zile. Artista a povestit pe contul său de instagram, cu cele mai mici detalii, prin ce a trecut și accentuează faptul că îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață.

Mașina blondei a fost distrusă în totalitate.

„O zi frumoasă să fii în viață! Un accident de mașină m-a speriat teribil și m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracțiune de secundă. Sunt încă în stare de șoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Mașina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus știe că încă am treabă aici și că iubesc viața foarte mult.

Vedetă din România, victima unui accident grav în SUA

Citeste si: Ce a făcut What's Up înainte de a fi reținut: ”Avea un comportament cel puțin suspect”

Mulțumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alți îngeri. Nu știu. Știu doar că sunt foarte recunoscătoare și binecuvântată. Aceeași lecție în fiecare zi: Fii fericit și conștient de ceea ce ai. Mâine nu mai poți avea nimic sau doar o amintire!", a scris Anamaria Ferentz pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si