Șorici. Secretul pentru a obține un șorici fraged
Șorici. Vin Sărbătorile, ocazie cu care de pe mesele românilor vor fi nelipiste produsele tradiționale, printre care și șoriciul. Iată cum să-l prepari pentru a fi fraged.
Șorici. Ingredientele de care ai nevoie sunt apa, sarea şi câţiva căţei de usturoi. Curăță șoriciul de grăsime și taie-l în felii subțiri pe care să le așezi apoi într-un borcan de 800 de ml.
Șorici. Peste ele, toarnă o saramură formată din apă, 4-5 linguri de sare şi 4-5 căţei de usturoi. Compoziţia se ţine la rece și se schimbă saramura din când în când.
Toba de casă. Bucatele tradiţionale umplu mesele românilor în perioada sărbătorilor, iar dintre acestea, cele mai populare sunt preparatele din carne de porc. De aceea, pentru un festin cât mai îmbelşugat, vă propunem cea mai bună reţetă de tobă de casă.
Toba de casă. Ingrediente:
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
2 urechi de porc
2 rinichi de porc
o limbă de porc
un bucată de muşchi de porc
o inimă de porc
un stomac de porc
250 de grame de slănină cu carne
o jumătate de kilogram de pulpă de porc