Probele care ridicau cele mai mai probleme: cenuşa găsită în butoi şi oasele din lizieră, au fost analizate şi la Măgurele, la Institutul Naţional pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei. Cercetătorii de acolo au făcut analiza fără să ştie de unde provin aceste probe şi alţi specialiştui au tras concluziile.

Citeste si: Dezvăluiri! Cine era politistul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație în Bistrița în urmă cu două zile!

În ceea ce priveşte oasele din lizieră, specialiştii au constatat că există titaniu: un element chimic care a fost găsit şi în obiectele pe care "monstrul din Caracal" le-a pus pe foc pentru întreţinerea arderii: plăci de bază de la computer, încărcătoare, ş.a.m.d.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă a fugit din România, după ce fratele ei a bătut niște jurnaliști

Pare-se că titaniul ar fi ajuns pe oseminte printr-un proces de ardere la peste 600 de grade, de câteva ore. Practic, sunt detalii care arată că oasele din lizieră au ars, într-adevăr, în butoiul lui Dincă. Pe oseminte au mai fost identificate particule din cârpe înmuiate în motorină, haine, polistiren, vaselină şi carton bitumat.

Particule din acestea au fost identificate şi pe oasele din butoi. În cazul lor, antropologii susţin că aparţin unui alt cadavru.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si