Marea cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu este stabilită de ani buni peste Ocean, în California, alături de familia fiului ei, Ionuț Dolănescu. Deși s-a zvonit în repetate rânduri fie că este grav bolnavă, fie că a suferit un grav accident rutier, Maria Ciobanu nu are nici o problemă la 82 de ani, dovadă și câteva fotografii recente surprinse la aniversarea soțului ei, Mircea Câmpeanu.

Citeste si: Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu e distrus: ”Când îți pleacă mama, îți pleacă și copilăria!”

Citeste si: Familia Dolănescu, lovită parcă de blestem! Sora şi cumnatul lui Ion Dolănescu au murit în aceeaşi zi, la două săptămâni după mama fiului său nelegitim!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”La mulți ani sănătoși și fericiți, soțul meu!”, a scris Maria Ciobanu în dreptul unei fotografii cu toată familia zâmbitoare în jurul soțului ei. 

Fost baschetbalist de performanţă, Mircea Câmpeanu a fost căsătorit până în 1979 cu Ileana Sărăroiu, care a încetat tragic din viaţă, la doar 42 de ani. La doi ani de la moartea primei soţii, Câmpeanu s-a însurat tot cu o mare interpretă de muzică populară, Maria Ciobanu, alături de care este şi astăzi la mai bine de 38 de ani de la nuntă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si