Horoscop 2020. Anul care vine se anunță unul important, mai ales că marchează începutul unei ere.

Conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani. Acesta influențează în special semnele de apă: Rac, Scorpion și Pești, considerate astfel cele mai norocoase zodii din anul 2020.

Citeste si: HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase 3 zodii în anul ce urmează

Citeste si: HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii de anul viitor

Citeste si: Horoscop. Cel mai fericit cuplu din zodiac. Dragostea lor durează toată viaţa!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acestea nu sunt singurele zodii ocrotite de Dumnezeu în anul care vine. Norocoasele zodiacului, ar trebui să-și mute centrul de interes în direcția planurilor de viitor și a proiectelor mega-importante.

Leu

Horoscop 2020. Se anunță un an adorabil pentru Lei. Pe plan financiar se anunță un an în care banii vin și tot vin. Nu vor fi bani câștigați ușor, fiind munciți din greu, însă eforturile vor fi răsplătite, în comparație cu anii trecuți, atunci când parcă s-au scurs printre degete.

Atunci când vorbim de sănatate, astrele recomandă mai multă odihnă și eliminarea stresului, mai ales în a doua jumătate a anului.

Săgetător

Săgetătorii au parte de numeroase schimbări în anul care vine, unele sunt impuse de factorii externi, altele chiar de ei. Săgetătorii vor îndepărta din viața lor balastul, oamenii toxici, activitățile inutile și viciile.

Horoscop 2020.

Pe plan financiar, Săgetătorii au și ei un an excelent, le va merge mai bine decât până acum, însă nu vorbim de câștiguri neașteptate. Nativul din Săgetător este recompensat pentru munca depusă în anii trecuți.

Capricorn

Capricornii se preocupă mai mult de pacea interioară. Spiritualitatea e tot mai pronunțată la acești nativi în noul an. Viața de familie, mai ales cea sentimentală, este tot mai înfloritoare.

Citeste si: Horoscopul banilor pentru 2020. Problemele se vor ține scai de o zodie

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii

Citeste si: Horoscop de sărbători. Vezi ce îți aduce anul 2020 și care sunt zilele tale norocoase

Horoscop 2020. Pot avea loc discuții pornite de la bani. În primele trei luni ale anului 2020, capricornii sunt foarte ocupați și nemulțumiți la serviciu. După aceasta perioadă, situația se mai limpezește.

Pești

Peștii au parte de un succes profesional și de un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu lipsesc din 2020 și este posibil să vă doriți o investiție mai mare, cum ar fi schimbarea mașinii.

Horoscop 2020. Anul 2020 este un an în care aproape tot ce vă propuneți, realistic vorbind, vă iese. Financiar vorbind este important să aveți grijă totuși, deși vă intră mulți bani în cont, aveți tendința de a cheltui nechibzuit. Este recomandat să economisiți cât mai mult posibil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si