Bogdan Vlădău, om de televiziune, cântăreț, pasionat de sport și de un stil sănătos de viață, întră în competiția „Survivor-România” cu dorința fermă de a câștiga.

BOGDAN VLADAU: Mă pregătesc cum mă pregăteam și înainte, pentru că nu m-am oprit din sport. Alerg ca domnii, fac scări, încerc sa lucrez mai mult cu greutatea corpului.

Mihai Onicaș este un sportiv disciplinat, antrenat și carismatic.

A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori. Mentorul său este Gheorghe Hagi, cel care l-a și învățat jocul cu balonul rotund.

MIHAI ONICAS: În primul rând, ambiția și în al doilea rând modul meu de a fi. Sunt constient că mă pot adapta oricăror situații, chiar și unor situații grele cum este cazul și în acest concurs.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Vlădău, Ioana Filimon și Mihai Onicaș se alătură concurenților ”Survivor România”!

De o frumusețe iesita din comun, Ioana Filimon este Miss România 2016 și câștigătoarea trofeelor într-o serie de competiții internaționale. A făcut primii pași în modelling din pură curiozitate, la 16 ani, și de atunci impresionează cu fiecare apariție. Ioana Filimon a participat în reality-show-uri, a fost invitată într-o serie de emisiuni TV, atât în țară, cât și în străinătate.

Cei trei- împreună cu Augustin Viziru, Ruby, Cezar Juratoni și Asiana Peng merg într-o experiență unică, de-a lungul căreia se vor surprinde pe ei înșiși, se vor lupta să-și depășească temerile, limitele și să dovedească faptul că voința, echilibrul, prietenia, optimismul sunt aliați de nădejde în orice situație limită.

Reality-ul „Survivor România” le va aduce telespectatorilor emoție pură, tensiune la cele mai înalte cote, un spectacol total al supraviețuirii în condiții extreme.

Citeste si: „Survivor România” își anunță primii concurenți!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si