Așa că, în ultima perioadă, cei doi au discutat din ce în ce mai mult despre nunta pe care o vor organiza anul viitor, motiv pentru care au ajuns la discuția despre nașii pe care îi doresc.

Citeste si: Simona Halep a fost felicitată pentru logodna "fantomă" cu Toni Iuruc: „Nu mi s-a părut corect”

Citeste si: Dramă uriașă pentru Simona Halep! E vorba de un antrenor drag ei, ajuns la spital în stare gravă! ”Ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet” EXCLUSIV

Citeste si: Cat de generoasă este Simona Halep cu prietenii ei! Dezvăluiri incredibile despre marea campioană

Normal, fiind vorba de Simona Halep, la evenimentul care se anunță deja ca fiind nunta anului 2020, vor fi mai multe perechi de nași. Cu toate acestea, printre cei stabiliți să le fie părinți spirituali Simonei Halep și lui Toni Iuruc se numără și cel mai apropiat om de marea sportivă. Mai exact, Simona Halep vrea, ca printre perechile de nași de la nunta ei să fie și fratele și cumnata ei. ” Luminița și Nicolae, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Va avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur”, ne-a spus un apropiat de-al Simonei Halep.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De curând, Simona Halep și Toni Iuruc au petrecut momente de vis, mai frumoase ca niciodată pentru relația lor, în vacanță, iar resortul în care au fost cazați le oferea oportunități de relaxare așa cum sunt aproape imposibil de găsit pe altundeva.

”Simona Halep are parte de relaxare la maximum. Face, zi de zi, sport de întreținere, îl chinuiește pe Toni Iuruc cu plimbări interminabile cu bicicleta, dar se distrează la maximum. Este, cred, mai fericită ca niciodată. Iar seara, Simona fiind o romantică incurabilă, are parte de plimbările la care visa de ani buni, plimbări lungi, pe plajă, de mână cu logodnicul ei”, ne-a spus o prietenă de-ale vedetei lumii tenisului.

Evident, cazarea în resorturile de lux pe care le-a ales tenismena alături de Toni Iuruc nu a fost una ieftină, Simona Halep având de scos din buzunare sume de ordinul miilor de euro, bani pe  care, oricum, i-a câștigat înzecit de la Turneul Campioanelor. Mai mult, Simona Halep profită de vacanța pe care o are pentru a se îmbrăca, lejer dar de branduri scumpe, purtând papucei de 800 de euro și cămăși sau rochițe la fel de scumpe.

Interesant este însă că resortul de lux ales pentru vacanță de Simona Halep este, în mai toate recenziile, considerat ideal pentru o lună de miere activă, multiplele posibilități de a petrece timpul liber fiind extrem de ofertante, motiv pentru care este și extrem de căutat de cuplurile cu dare de mână care își doresc să nu lâncezească în perioada dedicată începutului unui mariaj.

După vacanța ca o lună de miere, pentru câteva zile, Simona Halep a fost la Budapesta și la Paris, pentru ca, apoi, să meargă în Dubai, loc în care a făcut recuperarea necesară pentru ca anul 2020 să o prindă în maximum de formă.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

 

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă mare, la Constanța

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Mai mult decât atât, susțin sursele noastre, ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat Simona Halep pentru Tennis World Italia confirmând informațiile WOWbiz.ro, chiar dacă nu a dat, încă, datele exacte ale evenimentului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si