Impactul devastator a avut loc in localitatea Cotmeana. Un șofer de 82 ani ar fi intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan și a lovit in plin mașina condusă de fostul ministru. Daniel Chiţoiu ar fi incercat sa evite impactul, insa nu a reuşit.

Mai multe echipaje de medici au mers la fața locului, însă pentru celălalt șofer nu s-a mai putut face nimic.

Acesta a murit pe loc, iar sotia lui, in varsta de 73 de ani, a murit pe masa de operaţie. Femeia care se afla cu ei in masina, pe bancheta din spate, este şi ea rănită grav.

Citeste si: Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident rutier

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Reporter: Domnule ministru, cum vă simțiți?

Daniel Chițoiu: Binișor.

Florin Popa, agent sef-adj IPJ Arges: Vorbim despre patrundere pe contrasens, insa pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul, va fi nevoie de o expertiza in cauza.

Au fost două zile extrem de sângeroase pe şoselele din România. Potrivit ministerului de interne, 19 oameni au murit în urma accidentelor rutiere în ultimele 48 de ore. Este extrem de mult, se arată în postarea autorităţilor.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun în cumplitul accident din Teleorman


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si